Favorieten   Account    Winkeltas

buiten in de

roodgekleurde

ruit

altijd een
goed idee

Als een ruitenheer door de zomer

Als je door jouw ruiten kijkt en de zon volop schijnt, is het tijd om naar buiten te gaan. Ga voor een prachtige stadswandeling of een inspirerende natuurwandeling en ontdek nieuwe plekken. Door jouw favoriete kledingset te dragen, blijven deze nieuwe plekken bij. Dus ga je mee op avontuur tijdens een geblokte zomer?

 

Goed gekleurd

De krachten van de kleur rood zijn energie, vuur, leven, liefde en passie. Ervaar het zelf bij het dragen van dit geruite overhemd! Rood is opvallend, maar door de genuanceerde roodtinten, in contrast met blauw en wit, kan jij op subtiele wijze jouw beste dag beleven. Met de borstzak neem jij nog meer spullen mee zoals jouw zonnebril tegen de zon, een notitieblok of jouw pashouder. Dit hangt samen met het 100% linnen materiaal, waarmee jij fris door iedere warme dag komt.

buiten in de

roodgekleurde

ruit

altijd een
goed idee

Zomers genieten

Een perfecte ruit combineert foutloos met een modern ogende korte broek die op zichzelf weer perfect aansluit op een stoere, blauwe jas. Zo zie je maar weer dat combineren helemaal niet moeilijk is. Kom goed gekleurd voor de dag met Bartlett en straal zoals de zon!

Bartlett Jas
€99,99

Bartlett Overhemd
€64,99

Bartlett Korte Broek
€59,99

Bartlett Schoenen
€139,95

Bekijk ook de andere kledingsets