Favorieten   Account    Winkeltas

tijd

voor het

groene seizoen

Waar natuurgetrouwe kleuren
de dienst uitmaken

Ga voor groen

Geef jezelf groen licht om te genieten van het lekkere weer! Uiteraard helpt groen daarin mee, wat een fantastische trendkleur is om dit seizoen te dragen. Met deze bijzondere kledingset heb je precies de juiste hoeveelheid groen om je goed te voelen. Daar gaan we!

 

Natuurgetrouwe kleuren in de mix

Vooropgesteld: wij geloven dat subtiliteit enorm krachtig is. Door een kleur te kiezen en die licht te verwerken op een aanlokkelijke collectie, kom je al een heel eind. Zo begin je met een overhemd met korte mouwen die een motief blootstelt dat rijk aan bladeren is. Niet zomaar bladeren: blauw-, groen en geeltinten zorgen voor een eigentijdse look. De bijzondere trui heeft een verloop van groen en paars, waar de strepen op bijzondere wijze opgebroken wordt. Met daar nog een groene, gewatteerde jas bovenop ben je er helemaal klaar voor.

tijd

voor het

groene seizoen
Waar natuurgetrouwe kleuren
de dienst uitmaken

Kleurrijk genieten

Om een natuurgetrouw kleurschema aan te houden, knoop je een beige swing pocket dicht en match je er een groene riem op. Voeg contrast toe met donkere Bartlett schoenen en geniet ten volste van jouw eerstvolgende activiteit!

Bartlett Jas
€99,99

Bartlett Schoenen
€129,99

Bartlett Trui
€89,99

Bartlett Overhemd
€54,99

Bartlett Swing Pocket
€79,99

Bekijk ook de andere kledingsets