!! De gehele wintercollectie 50% korting !!  Bekijk opruiming

Search
Close this search box.

Welkom in Baarle-Nassau

Een warm welkom in Baarle-Nassau!

Grenzend aan de Belgische grens vind je een opmerkelijk dorp met wel 30 plekken waar we met het buurland kruisen. Op 22 enclaves van het Belgische gedeelte is het stuk grond zelfs volledig door Nederlands grondgebied omgeven. Baarle-Nassau is een plek met interessante bezienswaardigheden, leuke wandelroutes en een eigen Van Dal winkel. Wat is er te doen in Baarle-Nassau? Je leest het hier!

Kunst & cultuur in Baarle-Nassau

Een bezoek aan Baarle-Nassau is extra leuk als je leuke en interessante plekken hebt om te bezichtigen. Ga dan vooral langs een van de musea die Baarle-Nassau rijk is; hier leer je bijvoorbeeld meer over vergane glorie, een die nooit écht verloren kan gaan. Of ga een bourgondische route op. Het kan hier allemaal.

Eropuit

Baarle Outdoor & Leisure

Lees meer >
Eropuit

Brouwerij: De Dochter van de Korenaar

Lees meer >
Eropuit

Sint-Remigiuskerk Baarle-Nassau

Lees meer >
Eropuit

Wijngaard Hof van Baarle

Lees meer >

Wandelen en fietsen in Baarle-Nassau

Ben je graag volop in beweging? Dan zijn leuke wandelplekken wat je wil! Gelukkig zijn die er ook in de knusse omgeving van Baarle-Nassau. Er zit wel wat afstand tussen, dus als je liever jouw stalen ros meeneemt is dat geen enkel probleem. Te voet of te fiets, wij helpen je graag op weg!

Eropuit

Chaamse bossen

Lees meer >
Eropuit

Enclaveroute Baarle-Nassau

Lees meer >

Eten in Baarle-Nassau

Hartstikke leuk, natuurlijk, om de omgeving te exploreren maar weet je wat het nou echt compleet maakt? Heerlijk borrelen en een hapje eten in Baarle-Nassau! Even de benenwagen op pauze, plaatsnemen bij een sfeervol (eet)café en genieten van al dat lekkers. Waar je graag jouw glas heft? Dat lees je hier.

Eropuit

Brownies&downieS Baarle-Nassau

Lees meer >
Eropuit

Cafetaria ’t Engeltje

Lees meer >
Eropuit

Restaurant Spoorhuis

Lees meer >
Eropuit

Restaurant Den Engel

Lees meer >

Stijlvolle mannenmode in Baarle-Nassau

Van Dal Baarle-Nassau

Ontdek 166 vierkante meter aan stijlvolle herenkleding bij Van Dal mannenmode Baarle-Nassau. We kunnen uiteraard niet voorbijschieten aan het gezellige pand van Van Dal Baarle-Nassau, gelegen aan het Sint Annaplein 12. Parkeren gaat eenvoudig vóór de deur, of je nou met jouw auto komt of op een gehuurde solex. Iedere klant wordt hartelijk verwelkomd door Sandra en haar drie collega’s om in stijlvolle mannenmode gehuld te worden. Bij de winkel in Baarle-Nassau is er altijd plek voor een praatje! Laat je inspireren door onze gezellige en altijd eerlijke modeadviseurs. Je ervaart de beste service onder het genot van een verse kop koffie. In andere woorden: Van Dal mannenmode is dé nummer één kledingwinkel voor heren in Baarle-Nassau!

“ In onze winkel in Baarle-Nassau, waar Nederland en België samenkomen, creëren we een stijlvolle en gastvrije sfeer. Klanten uit beide landen voelen zich direct thuis dankzij onze persoonlijke benadering. We kennen onze klanten bij naam en bieden deskundig advies bij het kiezen van de perfecte outfit, zodat elke man zich zelfverzekerd en goed gekleed voelt.”

Scroll naar boven