Home » Stijlvolle mode » Avontuurlijk in warme lagen
Avontuurlijk in warme lagen

Eropuit gaan en letterlijk een blauwtje lopen is nog nooit zo goed bevallen als je het ons vraagt. De moderne collectie van Max Goodman laat jou niet in de kou staan, want dat vervelende gebibber is nergens voor nodig. Zeker niet als je jezelf aankleedt in warme lagen. Combineren is nog nooit zo makkelijk geweest als nu, dus laat je verrassen door de veelzijdige collectie. Kijk maar snel verder!

Olympische Spelen Logo

Bron foto: Van Dal mannenmode

Iedere dag dat wauw-effect

Trotseer dit najaar in sportieve, gewatteerde jassen met nette voering. Of je nou een avontuurlijke wandeling gaat maken of op pad gaat voor een rustgevende fietstocht… Onze jassencollectie brengt je altijd naar het volgende niveau! Combineer jouw nieuwe favoriet met een stoere trui of een comfortabel vest en jouw winter kan niet meer stuk. Tip: speel met leuke details en zorg iedere dag voor dat wauw-effect!

Lagen maken de man

De kledingtrend van deze winter is het maken van lagen. Creëer jouw unieke kledingset met een variatie aan lagen. Bart was je al voor met een subtiel overhemd en bijpassend vest als tweede laag. Wat daar naadloos op aansluit? Deze twee lagen met een stoere jas. Superhip en functioneel, want: meer lagen = meer warmte. Daarbij regel je zelf je temperatuur door lagen uit te doen óf extra aan te trekken. Handig!

Olympisch stadion

Bron foto: Van Dal mannenmode

Warme, subtiele tinten

Als derde kledingset pakken we uit met juist een speels overhemd. Dit overhemd contrasteert ontzettend goed met het rustige grijze vest. gebruik als toplaag een warme gewatteerde winterjas en je bent klaar voor de sneeuw! 

De onbetwiste expert op het gebied van mannendingen is Thijs. Of het nou gaat om aangename auto’s, gave gadgets of tips voor een uitstekend uiterlijk: Thijs is van alle markten thuis!
Geschreven door: Thijs

Categorie: Onvergetelijk uiterlijk | Stijlvolle mode

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: