Home » Van Dal Actueel » Achter de schermen » Achter de schermen | Fotoshoot wintercollectie
Achter de schermen | Fotoshoot wintercollectie

De ene keer gaat het met Schotse regen, de andere keer met een subtiele zon in Nederland. Iedere fotoshoot voor Van Dal mannenmode organiseren wij eigenhandig en met enorm veel enthousiasme. De uitnodigende foto’s met onze modellen zetten het decor voor ons magazine zodat u in precies de juiste stemming kunt komen. Hoe dat eraan toegaat? U ontdekt het achter de schermen!

Naarden

Het valt niet te ontkennen dat Nederlandse omgevingen precies de veelzijdigheid kunnen bieden die nodig zijn voor pakkende beelden die passen bij Van Dal. Voor de wintercampagne chaufferen we als eerst naar het aanlokkelijke Naarden in Noord-Holland. Dit kleine vestingstadje ligt nog geen tien kilometer boven Hilversum en verschuilt een stoere locatie met een schuur die veel fotomogelijkheden biedt. Een lege ruimte met langwerpige ramen waar de ochtendglorie doorheen schittert, bijvoorbeeld.

Achter de schermen fotoshoot Van Dal mannenmode kampvuur

Verschillende objecten van hout en vierkante steentegels dragen bij aan een heus boswachtersgevoel. Doorgehakte takken worden creatief ingezet om samen met een ouderwetse verwarming, lederen bank en wenteltrappen een knusse woonkamer te vormen. Hoe we dat vertalen naar onze stijl? Door buiten een vuurtje te stoken en ons in stijlvolle mode van onze beste merken warm te houden. Onze modellen Jan, Michel en Rintje warmen hun handen terwijl de sluiter van de camera doorratelt. Rintje nam zijn vriend Tom mee wat positief bijdroeg aan de sfeer. Model Bart sluit aan en Ger is samen met zijn zoon op de set om ook op te gaan in de Hollandse gezelligheid. Vang een glimp op met deze spontane beelden!

“Lekker de handen warmen aan een kampvuur voor dat echte wintergevoel!”

Achter de schermen fotoshoot Van Dal mannenmode cover
Achter de schermen fotoshoot Van Dal mannenmode kerstboom
Achter de schermen fotoshoot Van Dal mannenmode make up
Achter de schermen fotoshoot Van Dal mannenmode kleding

Baarn

Oostelijk van Hilversum ligt het gezellige Baarn, wat op zijn beurt weer onder provincie Utrecht valt. In de groene contreien die omgeven zijn door een betoverende natuur zijn er talloze plekken om fotografisch van te profiteren. De verse geur van naaldbomen in het langgestrekte bosgebied zet de toon voor een avontuurlijke productie. De fotoshoot vindt plaats in de zomer, een tijd waarin de meeste bomen volop in bloei staan en groen kleuren. Zo zijn deze naaldbomen dus perfect voor de juiste wintersetting! Het werd even spannend om te zien hoe de weersomstandigheden zich zouden ontvouwen, maar gelukkig komen er genoeg zonnestralen door.

Via een aangesloten laptop beoordelen we kritisch de gemaakte foto’s, zodat we er zeker van zijn dat de wintercollectie op de best mogelijke manier in beeld gebracht wordt. Fotografie ligt in de handen van Malou en Ellen, die elk zorgen voor de mooiste invalshoeken en pakkende detailfoto’s. Tammy verzorgt de styling en productie van de fotoshoot, waar Joyce, Erik en Richard ondersteunen in coördinatie. Door de continuerende samenwerking voelen we als team elkaar steeds beter aan, wat zorgt voor een soepel verloop binnen de productie. Wordt u ook al zo warm van deze beelden? Houd ons dan goed in de gaten, want deze wintercollectie zit vol met parels!

Iedere week druppelen er nieuwe items van de nieuwe wintercollectie in onze winkels en op www.vdal.nl/kleding/nieuw De wintercollectie zal vanaf september volledig verkrijgbaar zijn in al onze winkels.

Achter de schermen fotoshoot Van Dal mannenmode Malou
Achter de schermen fotoshoot Van Dal mannenmode bos
Achter de schermen fotoshoot Van Dal mannenmode Rintje
Al ruim 70 jaar biedt Van Dal stijlvolle mannenmode aan voor de moderne man. Deze rubriek belicht alles wat met kleuren, materialen en de nieuwste trends te maken heeft. Zo ontdekt u alles wat u over stijlvolle mannenmode moet weten!
Geschreven door: Van Dal mannenmode

Categorie: Achter de schermen

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: