Home » Mannendingen » 5x populaire podcasts
5x populaire podcasts

Een podcast is een gratis radioprogramma dat op ieder moment te beluisteren is via internet. Deze worden aangeboden op diverse websites, maar ook apps zoals (Apple) Podcasts en Spotify. Ideaal om even te ontspannen op de bank, op de fiets of in de auto. Luister zo naar bijzondere gesprekken, intrigerende discussies of spannende verhalen. Van Dal mannenmode geeft je een aantal tips:

Littekens: Onder de vleugels van Radio Veronica snijdt tv- en radiopresentator Wilfred Genee gevoelige onderwerpen aan bij bekende Nederlanders. In een tijdspan van 50 minuten vraagt Wilfred naar de littekens van mensen – zichtbaar en onzichtbaar. Hoe zit het met het rocksterimago van Eddy Zoëy, de lastige verstandhouding tussen Dennis Schouten en zijn moeder en de medische misser van Marc de Hond?

z

Kom erachter via Podcast Luisteren, Podcasts of Spotify.

De Jortcast: Sinds 2018 besteedt journalist, columnist en tv-presentator Jort Kelder een minuut of 20 à 30 aan hypes en hysterie. Daardoor gaan de onderwerpen alle kanten op: van coronasituaties tot crisisproblematiek tot aan feminisme en de complimentencultuur.

z

Beluister de episodes via NPO Radio 1, Podcasts of Spotify.

Universiteit van Nederland: Voor een kwartier lang beantwoorden Nederlandse wetenschappers in naam van verschillende universiteiten vragen als: ‘Met welke trucs zorg je ervoor dat andere hun troep opruimen?’, ‘Waarom ben je ook een dief als je iets steelt in een online computerspel?’ en ‘Hoe kom je van je nachtmerries af?’.

z

Direct via de website van Universiteit van Nederland te luisteren, maar natuurlijk ook via Podcasts en Spotify.

De Derde Helft – Eredivisie: Ook voor sportfanaten is er plek in de podcastwereld. De Derde Helft – Eredivisie wisselt op wekelijkse basis scherpe voetbalanalyses af met flauwe humor. De afleveringen duren doorgaans 40 à 60 minuten. 

z

Schiet raak met deze podcast via de website, Podcasts of Spotify.

Somertijd: Even lekker ontspannen met Rob van Someren, DJ Sven en Linke Luuk. Het is alsof je een ruim half uur bij de heren op de bank zit en deel uitmaakt van de ongedwongen sfeer waarin grappen, limericks en raadsels aan bod komen. Want welke liedjes zijn nou eigenlijk op een bepaalde plek populair? Welk liedje staat in de snackbar top 10? Wat zijn de verwachtingen bij de shuffle-knop voor Netflix? 

z

U komt er allemaal achter op de website van Radio 10, Podcasts of Spotify.

Al ruim 70 jaar biedt Van Dal stijlvolle mannenmode aan voor de moderne man. Deze rubriek belicht alles wat met kleuren, materialen en de nieuwste trends te maken heeft. Zo ontdekt u alles wat u over stijlvolle mannenmode moet weten!
Geschreven door: Van Dal mannenmode

Categorie: Kijken, lezen en luisteren | Mannendingen

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: