Home » Mannendingen » 5x podcasts over sport
5x podcasts over sport

Waar sport de basis is voor een gezonde leefstijl werkt het ook nog eens verbindend. Dagelijks is het een gespreksonderwerp waarbij mensen kleurrijk vertellen over hun afgelegde meters, avontuurlijke wielrenroutes en spannende sportanekdotes. Tegenwoordig is er een breed scala aan podcasts te beluisteren die passen bij jouw interesses. Leun achterover in jouw luie stoel of tank jouw camper vol voor die lange rit naar Frankrijk en download jouw gewenste afleveringen zodat je te allen tijde naar podcasts over sport kunt luisteren.

De Kopgroep wielerpodcast

Zijn het de ratelende fietsbanden over kilometerslang asfalt waar je blij van wordt? Dan is De Kopgroep wielerpodcast voor jou. In een klein half uur bespreken Joost Vullings (EenVandaag), Martijn Hendriks (NOS) en Mart Smeets als gepassioneerde wielrenexperts alles omtrent de Tour de France. Vang inzichten over de afgelegde etappes en wat het routeboek in het vooruitzicht heeft. Ook andere wielerwedstrijden komen aan bod, waardoor je altijd op de hoogte blijft.

z

Kom erachter via NPO Radio 1, Podcasts of Spotify.

Mark Tuitert Drive Podcast

Benieuwd naar de drijfveren van atleten, ondernemers, wetenschappers en artiesten? Dat is waar Mark Tuitert inspringt. In een uur tijd voelt voormalig langebaanschaatser verscheidene bekende Nederlanders aan de tand, zoals NOS-presentatrice Dionne de Graaff, voormalig MMA-vechtster Marloes Coenen en coach en schrijfster Els van Steijn. De sfeer is ontspannen waardoor bijzondere en inspirerende inzichten sneller voorbijkomen.

z

Direct te vinden via zijn eigen website Mark Tuitert PodBean, Podcasts of Spotify.

NOS Olympische Podcast

Olympisch sportnieuws van doorgewinterde sportjournalisten. Dat is de NOS Olympische Podcast in een notendop. Met een ruim uur aan spreektijd spreken Henry Schut en Jeroen Stekelenburg sporters die zich op de best mogelijke manier voorbereiden op de Olympische Spelen. De persoonlijke gesprekken slaan allerlei zijwegen in maar schetsen vooral een eerlijk beeld over alles wat er aan het grote plaatje voorafgaat.

z

Beluister via de NOS website, Podcasts of Spotify.

TeamNL 2020 Podcast

Vaak hebben fanatieke sporters wel weet van wat een zuivere aanpak is om hun doelen te behalen. Toch kan het fijn zijn om zo nu en dan tips te krijgen om die aanpak te optimaliseren. Dan luister je naar de TeamNL 2020 Podcast, waar de beste raad voor topsporters wordt uitgeplozen. Hoe je jouw aanpak verbetert en op welke manier je het hoogst haalbare kunt bereiken zijn enkele vraagstukken die beantwoord worden. Zo heeft niemand minder dan Rico Verhoeven bijvoorbeeld in een aflevering uit de doeken gedaan hoe topsport samengaat met school, familie en vrienden. Super interessant!

z

Schakel in via de website, Podcasts of Spotify.

F1 Aan Tafel podcast

Voor veel mannen gaat er niets boven scheurende, piepende banden die hun professionele weg door de autosport banen. Goed nieuws: de F1 Aan Tafel podcast is jou op het lijf geschreven! Deze Formule 1 podcast van Grand Prix Radio schijnt licht op achtergronden, discussies en anekdotes die je van alles bijbrengen over de hoogste klasse binnen de autosport. Aan het woord zijn Olav Mol, experts, journalisten, coureurs en dj’s die je in 40 minuten mee op avontuur nemen.

z

Scheur naar de website van Grand Prix Radio, Podcasts of Spotify.

Al ruim 70 jaar biedt Van Dal stijlvolle mannenmode aan voor de moderne man. Deze rubriek belicht alles wat met kleuren, materialen en de nieuwste trends te maken heeft. Zo ontdekt u alles wat u over stijlvolle mannenmode moet weten!
Geschreven door: Van Dal mannenmode

Categorie: Kijken, lezen en luisteren | Mannendingen

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: