Home » Mannendingen » 3 boeken om tot rust te komen
3 boeken om tot rust te komen

Terwijl de wereld om ons heen dendert kan het heerlijk zijn om u even af te sluiten van alle prikkels om u heen. Dat kan dan uitstekend met een goed boek, waar u helemaal in kunt verdwalen. Neem er een lekkere kop thee of koffie bij, leun achterover in uw favoriete stoel en waag u aan een van de volgende 3 boeken om tot rust te komen.

De kracht van rust

Bron foto: Bruna.nl

De kracht van rust van Mirjam van der Vegt

Van hot naar her racen om de alledaagse hectiek bij te kunnen benen met als resultaat dat u flink vermoeid raakt. Het is een vaak gehoord verhaal en de vraag hoe u meer rust kunt krijgen is een terechte vraag om te stellen. Hoe houdt u een energiek gevoel vast in plaats van vermoeidheid? Hoe gaat u van overleven naar leven? Dit boek biedt u handvaten. Zodra u begint aan een spirituele reis en gezonde gewoonten op het gebied van rust kiest, zal het werkplezier en de werkkwaliteit aanzienlijk stijgen. Dit boek is niet bedoeld als controlelijst om doelen op af te vinken, maar eerder een naslagwerk waarmee u een nieuwe levenshouding kunt ontwikkelen. Ontdek het goede leven met behulp van acht opschuddende levenslessen. Leuk weetje: dit boek werd in de Maand van Spiritualiteit door onder meer VBK, Happinez Magazine en KRO-NCRV uitgeroepen tot het Beste Spirituele Boek 2021!

Rust voor je brein

Bron foto: Bruna.nl

Rust voor je brein van Luc Swinnen

Onze hersenen zijn onophoudelijk bezig, wat creativiteit doodt en op den duur tot flinke stress en burn-outs kan leiden. Om de hersenen gezond en veerkrachtig te houden moet u ze van tijd tot tijd goed laten uitrusten. Hoe u dat concreet kunt aanpakken legt stressexpert Luc Swinnen uit, alsmede hoe wetenschappelijke onderzoeksmethoden u ondersteunen om creatiever en empathischer in het leven te staan. We beschikken namelijk over drie vaardigheden – flexibiliteit, creativiteit en empathie – om te voldoen aan de behoeften en uitdagingen die we in de 21e eeuw ondergaan. Door hier stabieler mee om te leren gaan, zult u merken dat u zich meer tot rust voelt komen en alle dagelijkse prikkels ten goede kunt gebruiken.

Meer rust en balans in 100 dagen

Bron foto: Bruna.nl

Meer rust en balans in 100 dagen van Centrale uitgeverij Deltas

Bent u toe aan meer rust en balans, maar heeft u geen idee waar te beginnen? Gebruik dan dit boek om binnen honderd dagen een merkbaar betere balans in uw werk- en privéleven aan te brengen. Doordat u iedere dag bladert zult u verrast worden met nieuwe ideeën en taken die het omdenken ten zeerste bevorderen. U leert er meer tijd voor uzelf voor vrij te maken waarna u ontdekt hoe het drukke dagelijkse leven even wat minder turbulent mag zijn. Meeslepende citaten en tactisch huiswerk traint u om meer tijd voor uzelf te vinden. De kracht zit in herhaling en daarom hanteert u een vaste tijd waarop u het huiswerk van de dag bekijkt. Iedere dag een stapje dichterbij de rust en balans!

Deze drie boeken zijn stuk voor stuk noemenswaardige hoofdstukken om u in te verdiepen. Niet alleen biedt het oplossingen en kunt u er beter door tot rust komen, maar het geeft u vooral daadwerkelijke inzichten waar u voorheen nog niet eens aan had gedacht. We zijn benieuwd hoe het voor u werkt, dus laat ons vooral weten wat u ervan vindt!

Al ruim 70 jaar biedt Van Dal stijlvolle mannenmode aan voor de moderne man. Deze rubriek belicht alles wat met kleuren, materialen en de nieuwste trends te maken heeft. Zo ontdekt u alles wat u over stijlvolle mannenmode moet weten!
Geschreven door: Van Dal mannenmode

Categorie: Mannendingen

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: