Home » Mannendingen » 3x leuke Spotify lijsten om het vakantiegevoel te behouden
3x leuke Spotify lijsten om het vakantiegevoel te behouden

Hmm, vakantie, kon het maar eeuwig duren. In uw vrije dagen maken alledaagse obstakels ruimte voor zorgeloosheid, plezier en vooral een zwoel vakantiegevoel. Datzelfde gevoel kunt u eigenhandig aanhouden met 3x leuke Spotify lijsten, denderend door uw favoriete speakers of handig door uw koptelefoon. Zo viert u vakantie in eigen land op de fijnst mogelijke manier. Luister eens naar de volgende lijsten!

Spotify playlists

Souvenirs

Souvenirs

Je m’appelle… Ach, u kent het wel. Bij Frankrijk denkt u ongetwijfeld aan boterzachte croissants, smaakvolle wijnsoorten en een stomende boeuf bourguignon. Wellicht denkt u ook wel even terug aan uw laatste caravanvakantie waarin u met uw krachtpatser op vier wielen toerde naar de filmische omgeving van Rhône-Alpes. De teug frisse lucht voelt net even anders met het prachtige water en de kleurrijke huizen die u hier treft. Om La France in huis te halen luistert u in deze Souvenirs lijst naar de beste chansons van Édith Piaf, Jacques Dutronc en Gilbert Bécaud.

z

Luister hier: Souvenirs

Knikkebollen

Knikkebollen

Toe aan de wat tragere tonen om eens goed tot rust te komen? Dan is de Knikkebollen lijst echt iets voor u. Verwen uzelf met kalmerende deuntjes waar subtiele drums, gitaarakkoorden en hartverwarmende baslijnen zorgen voor het ultieme gevoel van ontspanning. U waant uzelf met het kleinste gemak in een gezellige bar in Ierland, een strandhut in Portugal of een hangmat in uw tuin waarin u lekker kunt luieren. Geef de lijst vandaag nog een kans!

z

Luister hier Knikkebollen

Italian Summer

Italian summer

Buongiorno Italia! Er zijn maar weinig plekken op de wereld die zo magisch zijn als het land in de vorm van een laars. Als de pizza en pasta cuisine u niet al overtuigde, was het wel de meeslepende diversiteit van de natuur en steden in samenhang met de Romeinse historie. De taal klinkt even romantisch als altijd, het weer is meestal heerlijk en die fles prosecco mag wat ons betreft wel besteld worden. Droom mee met fijne nummers van Antonio Vivaldi, Emile Pandolfi en zelfs Frédéric Chopin in de Italian Summer lijst!

z

Luister hier: Italian Summer

Al ruim 70 jaar biedt Van Dal stijlvolle mannenmode aan voor de moderne man. Deze rubriek belicht alles wat met kleuren, materialen en de nieuwste trends te maken heeft. Zo ontdekt u alles wat u over stijlvolle mannenmode moet weten!
Geschreven door: Van Dal mannenmode

Categorie: Kijken, lezen en luisteren | Mannendingen

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: