Home » Mannendingen » 3 leuke Spotify lijsten voor de zomervakantie
3 leuke Spotify lijsten voor de zomervakantie

De tijd van achterover leunen en lekker niets moéten is aangebroken. Er zijn diverse tactieken om het vakantiegevoel aan te houden. U kunt bijvoorbeeld spannende boeken lezen, podcasts over sport luisteren of vogels spotten in een mooi natuurgebied. Wat ons betreft allemaal goede keuzes maar wat ook goed helpt zijn leuke Spotify playlists die u in de juiste vakantiesfeer krijgen. Daarom noemen we vandaag 3x leuke Spotify playlists voor vakantie!

Spotify playlists

Spotify playlist Crate Diggers Anonymous
Permanent Vacation

De naam windt er in ieder geval geen doekjes om. Deze playlist neemt u mee naar een digitale lounge waar milde melodieën van pop, lichte rock en elektronische muziek klinken. Tevens worden hits van Bruce Springsteen, Stevie Wonder en Elton John door de lijst gesprenkeld. Het openingsnummer Breezin’ van George Benson klinkt sprookjesachtig, verwelkomend en alsof u uw gordijn openslaat om fluitende vogels te groeten. De kalme groove die erop volgt legt de toon voor de rest van de playlist, die overigens heerlijk wegluistert onder het genot van een koud drankje. 

z
Luister hier: Permanent Vacation
Spotify playlist Happy tunes

Happy Tunes

Precies wat u kunt gebruiken: vrolijke deuntjes! Honderd tijdloze klassiekers halen alles uit uw geluidsinstallatie naar boven zodat u de zomer op een hoger niveau dan ooit tevoren beleeft. Mas Que Nada, de wereldberoemde cover van het Braziliaanse nummer gezongen door Sérgio Mendes en The Black Eyed Peas, dwingt uw lichaam tot bewegen. Swing ook mee op Boogie Wonderland, de megahit van Earth, Wind & Fire. Boney M’s Sunny mag dan ook niet ontbreken in deze lijst waar zonnestralen bijna tastbaar worden.

z
Luister hier Happy Tunes
Spotify playlist Island Reggae

Island Reggae

Hoe beter een vakantiegevoel in muziek uit te drukken dan in reggae? Het frisse, positief gestemde genre opent de deuren naar een rijk repertoire dat Bob Marley als grondlegger heeft grootgemaakt. Zonde als u zou denken dat Bob enkel en alleen belichaamt wat reggae is. De uit Jamaica afkomstige muziekstijl wordt kracht bijgezet door noemenswaardige artiesten als Chronixx, Steel Pulse en Lila Iké. Hun kracht zit ‘m in het vertellen van beladen onderwerpen – terwijl het alledaagse leven ook gewoon doorgaat – op een positieve manier. Island Reggae, ideaal als u zin heeft om mee te dansen!

z

Luister hier: Island Reggae

Naast onze aangereikte tips zijn wij vooral benieuwd hoe úw ideale playlist eruit ziet. Boordevol klassiekers? Gedurfd met gloednieuwe prints? Afhankelijk van uw stemming? Wij zijn hartstikke benieuwd waar uw voorkeur ligt, dus laat het ons vooral weten!
Al ruim 70 jaar biedt Van Dal stijlvolle mannenmode aan voor de moderne man. Deze rubriek belicht alles wat met kleuren, materialen en de nieuwste trends te maken heeft. Zo ontdekt u alles wat u over stijlvolle mannenmode moet weten!
Geschreven door: Van Dal mannenmode

Categorie: Kijken, lezen en luisteren | Mannendingen

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: