Home » Mannendingen » 25 mei: Fiets naar je Werk Dag
25 mei: Fiets naar je Werk Dag

Dat fietsen gezond is, hoeven we je natuurlijk niet meer te vertellen. Daarom wordt één dag in het jaar ‘Fiets naar je Werk Dag’ georganiseerd. Op deze bewuste dag stapt Nederland op de pedalen en laat de auto lekker staan. Niet alleen heeft dit een positieve werking op jouw immuunsysteem, maar ook op het milieu. Lees nu alles over Fiets naar je Werk Dag en doe mee!

Olympische Spelen Logo

Bron foto: Unsplash.com

Fiets naar je Werk Dag 2023

Fietsen naar je werk is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor jouw lichaam en geest. Het is de perfecte manier om je dag energiek te beginnen en af te sluiten. Door te fietsen, verminder je stress, verbeter je je conditie en verhoog je je productiviteit op het werk. Bovendien kan je genieten van de mooie natuur en omgeving op weg naar je werk. Dus waar wacht je nog op? Doe mee met dit evenement en ervaar zelf hoe leuk en gezond het is op je stalen ros!

Hoe doe je mee?

Dat is eigenlijk erg simpel: je gaat op 25 mei op de fiets naar je werk en pakt de auto, bus of trein niet. Werk je vaker thuis? Fiets dan een thuiswerkronde in de pauze. Naast het feit dat fietsen erg leuk is, kan je nog wat winnen ook. Meld je aan voor dit evenement en je maakt automatisch kans op… een nieuwe fiets! Dit jaar maak je kans op een Pegasus Siena E7F Plus Disc ter waarde van €2599,-. Met deze elektrische fiets wil je elke dag wel fietsend naar je werk!

Olympisch stadion

Bron foto: Unsplash.com
Sfeerbeeld, niet de uiteindelijke prijs

Schermen

Bron foto: Unsplash.com

Wat draag je tijdens het fietsen?

Wat je draagt tijdens het fietsen kan afhangen van de dresscode van je werk en de afstand die je moet afleggen. Als jouw werk bijvoorbeeld een informele dresscode heeft, kan je jouw normale kleding, zoals een comfortabel T-shirt of polo en jeans dragen tijdens het fietsen. Vergeet daarbij natuurlijk een fijne zomerjas niet, want ’s ochtends kan het nog koud zijn! Heb je een formele dresscode of heb je een zakelijke bespreking? Kies er dan voor om speciale fietskleding te dragen en kleed je om op je werk. Daarnaast is het ook handig om deze handige accessoires voor je fiets aan te schaffen.

De onbetwiste expert op het gebied van mannendingen is Thijs. Of het nou gaat om aangename auto’s, gave gadgets of tips voor een uitstekend uiterlijk: Thijs is van alle markten thuis!
Geschreven door: Thijs

Categorie: Fit blijven | Mannendingen

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: